Hanya Sekadar Satu Coretan.....
My Hubby & Me
Daisypath Anniversary tickers

Doa Selepas Solat


Salam....

Hari ni just nak share doa selepas solat. Doa ni panjang skit, tapi bagus untuk kita amalkan. Lagi pun doa tu ada dalam dua bahasa, arab dan melayu. Jadi, klu susah nak baca arab, boleh ler baca dalam bahasa melayu. Doa ni diambil dari satu laman web tapi mf tak ingat apa nama web tu, apa2 pun time kasih kat tuan web tu coz kongsi doa ni. Dan sekarang nak kongsi lak doa tu kat sini. Benda baik elok dikongsi-kongsikan..kan....:)

Klik jer kat sini untuk download file doa tu(PDF)

No comments:

Post a Comment

Post a Comment